TRÄDGÅRDSUPPDRAG

Det är det här vi älskar! Att få skapa något. Ibland är uppdraget helt ifrån scratch. Ibland är uppdraget istället att tänka om och göra om en befintlig trädgård. Varje uppdrag är unikt. Där vi vill skapa de bästa förutsättningarna för en trädgård som håller över tid.


1 / 11

ETT MÖTE MED NATUREN.


Nybyggnation Ett spännande trädgårdsprojekt med en nybyggnation som vågat sticka ut på sin gata, och som dessutom så vackert flyter in i sin omgivning med tallarnas bruna stammar och mörkgröna molnbildade kronor. Ett hus som väckte stor inspiration hos oss till att förstärka trädgårdens utformning i naturens anda. Med vibbar från dansk arkitektur blev markplattor av lertegel ett spännande material för gångar och uteplats. Växtvalen går hand i hand med tomtens sandiga jordmån men också i en estetisk harmonierande färgskala. Här kan ni följa vår process från skiss till anlagd trädgård där vi varit processledare/anläggare under hela vägen.1 / 7

EN NYSATSNING.


En ombyggd trädgård

Trädgårdarna har fått ett mervärde de sista åren och gränserna mellan inne och ute suddas ut mer och mer. Här ser ni en kund som byggt sitt hus och trädgård på 90 talet men som nu valt att satsa på sin yttre miljö i form av ett poolområde och nya plattläggningar med ett stort fokus hållbarhets tänk. Vi har i vårt skissarbete valt att behålla viss växtlighet som ger ett mervärde för trädgården och byggt om rabatternas utformning och gångar för att skapa mer rumskänsla. ( mer bilder kommer inom kort)