TRÄDGÅRDSUPPDRAG

Det är det här vi älskar! Att få skapa något. Ibland är uppdraget helt ifrån scratch. Ibland är uppdraget istället att tänka om och göra om en befintlig trädgård. Varje uppdrag är unikt. Där vi vill skapa de bästa förutsättningarna för en trädgård som håller över tid.


1 / 6

ARKITEKTUR MÖTER NATUREN.


Nybyggnation Ett spännande trädgårdsprojekt med en nybyggnation som vågat sticka ut på sin gata, men som så vackert flyter in i sin omgivning med tallarnas bruna stammar och mörkgröna molnbildade kronor. Ett hus som väckte stor inspiration hos oss till att förstärka trädgårdens utformning i naturens anda. Med vibbar från dansk arkitektur blev markplattor av lertegel ett spännande material för gångar och uteplats. Växtvalen går hand i hand med tomtens sandiga jordmån men också i en estetisk harmonierande färgskala. Här kan ni följa vår process från skiss till anlagd trädgård där vi varit processledare/anläggare under hela vägen.1 / 6

ETT STENKAST FRÅN PULSEN .

En ombyggd trädgård Ynka 10 minuter ifrån Stockholm city hittar man denna skatt till trädgård. Den har fått nya ägare och nya visioner.

1 / 5

NATUREN SOM BAS .


En befintlig trädgård med nybyggnation Det här projektet ligger i en idyll på landet med hästhagar och vacker ängsmark inpå knuten. Till det redan befintliga huset byggs nu en modern utbyggnad som väcker stor inspo till en ny kommande trädgård med en stor spännande central uteplats på tomtens baksida för umgänge. Tomtens sluttningar kräver mycket tanke för att hitta funktioner,  men ger en spännande oslagbar dynamik till det slutliga resultatet. Och den där utmaningen till att nå ett perfekt slutresultat, blir ett faktum! 

1 / 6

EN NYSATSNING .


En ombyggd trädgård

Trädgårdarna har fått ett mervärde de sista åren och gränserna mellan inne och ute suddas ut mer och mer. Här är en ritning ifrån en kund som byggt sitt hus och trädgård på 90 talet men som nu valt att satsa på sin yttre miljö i form av ett poolområde och nya plattläggningar i ett mer hållbarhets tänk. Vi har i vårt skissarbete valt att behålla viss växlighet som ger ett mervärde för trädgården och byggt om rabatternas utformning och gångar för att skapa mer rumskänsla.