ATT UTFORMA EN TRÄDGÅRD Vi har vårt säte i Småland, men vi ritar/designar unika och funktionella trädgårdar i hela Sverige.  En ritning behöver inte innefatta en hel trädgård, det kan vara en entré, en köksträdgård eller ett pool område.

Så varmt välkommen med just din förfrågan !


MÖT TRÄDGRÅRDSARKITEKT

FRIDA IREKLKINT


Jag hämtar stor inspiration till mitt skapande ifrån den nordiska naturen. Att plocka in delar av det vilda i kontrast till det formklippta, raka linjer och stora hav av enhetlig grönska är min personliga favorit. Jag älskar att utforma lättskötta utemiljöer där genuina hårda materialval tillsammans med väl noga utvalda växtarter väcker spänning och bildar harmoni. För mig är platsens förutsättningar, hållbarhet, samt de små detaljerna tre levande ledord som leder mig och mina kunder fram till deras alldeles egna trädgårdsdröm.


Jag är sedan 2015 delägare i Ire & Lind Trädgård och arbetar tillsammans med både privatpersoner, företag, arkitekter, bostadsrättsföreningar samt offentlig miljö.För att läsa mer om våra tjänster: trädgårdsrådgivningar, trädgårdsritningar samt 3D visualiseringar, klicka dig vidare på länken här nedanför.

Följ oss gärna på Instagram

@irelindtradgard