TRÄDGÅRDSDESIGN

ATT UTFORMA EN TRÄDGÅRD

Vi har vårt säte i Småland, men vi ritar/designar unika och funktionella trädgårdar i hela landet.
Så varmt välkommen med just din förfrågan.

kontakta oss

RÅDGIVNING

hemma i er trädgård

Det är mycket att ta hänsyn till när man ska anlägga/göra om en befintlig trädgård. Dels de naturliga förutsättningarna som tomten har, vilka funktioner ska man tänka in, eller hur ska detta sedan skötas? Till sist finns det oftast en budget att förhålla sig till. Just detta är vår expertis. Vi fungerar både som en kunskapsbank, bollplank, projektledare. Men, det viktigaste. Vi skapar verktygen för att ni ska nå just er drömträdgård.

FÖRFRÅGAN RÅDGIVNINNG

SKISS / VÄXTPLAN

GESTALTNINGSPLAN

Efter diskussion och bollande av idéer från både er och oss, sammanställer vi tillsammans ett förslag för hur ni kan förändra er trädgård, samt skissar upp förslaget och gör en växtförteckning på föreslagna växter som trivs just här.

Pris från 8000 kr ( beroende på omfattning )

FÖRFRÅGAN SKISS

PROJEKTPLAN SOM GÖRS I ETAPPER

Att skapa sin drömträdgård kan kännas som en orimligt dyr historia. Men har man gjort ett bra grundarbete med en tydlig plan & skiss så kan man sedan välja att jobba sig vidare i olika etapper från år till år, helt i sin egna takt. Vårt bästa tips är därför att lägga extra omtanke & kraft på just planerandet av er kommande trädgård.