TRÄDGÅRDSDESIGN

ATT UTFORMA EN TRÄDGÅRD

Vi har vårt säte i Småland, men vi ritar/designar unika och funktionella trädgårdar runt om i hela landet.
Så varmt välkommen med just din förfrågan.

kontakta oss

RÅDGIVNING

hemma i er trädgård

Det är mycket att ta hänsyn till när man ska anlägga/göra om en befintlig trädgård. Dels de naturliga förutsättningarna som din tomt har, era egna behov där ni behöver veta hur ni vill använda er trädgård, samt hur mycket tid ni vill lägga på skötsel. Till sist finns det oftast en budget att förhålla sig till. Vi är experter på just detta & har både kunskap, smarta ideér & maskiner som hjälper er att nå just er drömträdgård. Under mötet på plats ute i er trädgård bollar vi fram ideér till er.
Pris 2500 kr

BOKA RÅDGIVNINNG

SKISS / VÄXTPLAN

GESTALTNINGSPLAN

Efter diskussion och bollande av idéer från både er och oss så sammanställer vi ett gemensamt förslag för hur ni kan förändra er trädgård, samt skissar upp förslaget och gör en växtlista på föreslagna växter.

Pris från 8000 kr ( beroende på omfattning )

BOKA SKISS

PROJEKTPLAN SOM GÖRS I ETAPPER

Att skapa sin drömträdgård kan kännas som en orimligt dyr historia. Men har man gjort ett bra grundarbete med en tydlig plan & skiss så kan man sedan välja att jobba sig vidare i olika etapper från år till år, helt i sin egna takt. Vårt bästa tips är därför att lägga extra omtanke & kraft på just planerandet av er kommande trädgård.