GRÖNYTOR En blomstrande perennrabatt eller en gemytlig grönskade innergård. Vi arbetar alltid med att få fram de bästa förutsättningarna för den specifika växtplatsen. Vi utför begränsade typer av skötseltjänster i mån av tid, detta i förhållande till hur många större anläggningsuppdrag som säsongen innefattar. Vi har här nedanför sammanfattat de tjänster som vi utför....


SKÖTSEL

Vi utför skötseltjänster i trädgårdar som häckklippning, trädbeskärning och vår/höst städ.

PLANTERING AV VÄXTER

Vi planterar blomstrande perennrabatter, välkomnande entré eller en avskiljande häck. Vi kan skapa den gröna designen utefter förutsättningarna för växtplatsen.
ANLÄGGNING AV GRÄSMATTA

Bygger du nytt hus och behöver hjälp med att anlägga en gräsmatta.? Vi ger de bästa förutsättningarna för att skapa en lättskött och vacker gräsyta.

TRÄDBESKÄRNING/TRÄDFÄLLNING

Redan när ditt fruktträd är nyplanterat är det dags att beskära det. Då gör man uppbyggnadsbeskärningen som ger trädet den form man önskar. Beskärning av unga träd gör även att det blir välformat och starkare. När man beskär ditt träd hittar du under fliken FAQ. Vi ombesörjer också både trädfällning och stubbfräsning genom vår samarbetspartner Anders. Självklart har han alla godkända licenser för att utföra säkra trädfällningar, även i tätbebyggda områden.