TRÄDGÅRDSANLÄGGNING En anläggning kan vara mindre eller mer omfattande. Oavsätt, så älskar vi att skapa en process som flyter på från början till slut. Vi erbjuder därför en total projektledning i våra trädgårdsanläggningar där du som kund kan luta dig tillbaka och lägga värdefull tid på annat håll.
Oftast så startar det med ett uppstartsmöte hemma i er trädgård, där vi sedan gör ritningar, växtlistor och materialval klara innan vi sätter spaden i jorden.

ETT PROJEKT I ETAPPER


Att skapa sin drömträdgård kan kännas som en orimligt dyr historia. Men har man gjort ett bra grundarbete med en tydlig plan & skiss så kan man sedan välja att jobba sig vidare i olika etapper från år till år, helt i sin egna takt. Vårt bästa tips är därför att lägga extra omtanke & kraft på just planerandet av er kommande trädgård. Finns det en grund att hålla sig till kommer det spara både tid & pengar, och ett resultat som håller över tid.

MATERIALVAL

TÄNK FÖR GENERATIONER.

GRANIT

Den klassiska svenska gatstenen i granit skapar ett tidlöst intryck i trädgården med sin vackra lyster och färg. Den kan dessutom läggas i flera olika mönster eller användas för att avgränsa vid en rabatt, gång eller till exempel i smågatsten kring husfoten.

1 / 6
1 / 6

Följ oss gärna på Instagram

@irelindtradgard