ANLÄGGNING


Här följer information till er som vill göra en nyanläggning eller en anläggning i en befintlig trädgård. Ni kan här se hur vi jobbar i olika steg för att både ni som kund och vi ska kunna jobba fram ett färdigt resultat på bästa möjliga sätt.

STEG 1 / rådgivning


Vi börjar med ett hembesök i er trädgård, där vi går igenom platsens förutsättningar tillsammans med era egna önskemål. Vi går igenom funktioner, stil och känsla, materialval och växtval som passar platsen. ( Se rådgivning nedan ) Tänk på att detta bör göras i god tid före projektets start.

STEG 2 / skiss


Om ni inte redan har en skiss uppritad så rekommenderar vi er att vi gör en skiss /växtplan för projektet ( se skiss / växtplan nedan) för att ni ska få en tydlig bild över trädgårdens framtida utformning. Vill ni inte detta utan själva har ritat upp en skiss åt oss och har en klar bild över ert projekt så går vi vidare till steg 3.

STEG 3 / offert


När ni bestämt er för projektets storlek och utformning skickar vi en offert till er. Önskar ni sedan att beställa arbetet eller minska/öka projektets omfattning så gör vi denna justering. För att få ett exakt pris behöver eventuella val av marksten, mur, grusmaterial och växter vara bestämda. Oftast låter man denna kostnad ske löpande men med täta avstämningar.

STEG 4 / beställning


Vi går igenom er skiss så allt känns rätt och skriver också ett avtal vid större projekt för att både ni och vi ska känna oss trygga. Vi bokar in en preliminär tid för start av projektet samt bokar eventuella underentreprenörer (grävning/snickeri/elektriker) om arbetet innefattar detta.

STEG 5 / start projekt


Nu är vi framme vid att starta igång projektet och vi håller en löpande kontakt under projektets gång.

STEG 6 / färdigställande


Vi färdigställer projektet och ge de instruktioner som krävs som tex. bevattning och skötsel av de nya grönytorna.

RÅDGIVNING

hemma i er trädgård

Det är mycket att ta hänsyn till när man ska anlägga/göra om en befintlig trädgård. Dels de naturliga förutsättningarna som din tomt har, era egna behov där ni behöver veta hur ni vill använda er trädgård, samt hur mycket tid ni vill lägga på skötsel. Till sist finns det oftast en budget att förhålla sig till. Vi är experter på just detta & har både kunskap, smarta ideér & maskiner som hjälper er att nå just er drömträdgård. Under mötet på plats ute i er trädgård bollar vi fram ideér till er.
Pris 2500 kr

BOKA RÅDGIVNINNG

SKISS / VÄXTPLAN

GESTALTNINGSPLAN

Efter diskussion och bollande av idéer från både er och oss så sammanställer vi ett gemensamt förslag för hur ni kan förändra er trädgård, samt skissar upp förslaget och gör en växtlista på föreslagna växter.

Pris från 8000 kr

BOKA SKISS

PROJEKTPLAN i etapper

Att skapa sin drömträdgård kan kännas som en orimligt dyr historia. Men har man gjort ett bra grundarbete med en tydlig plan & skiss så kan man sedan välja att jobba sig vidare i olika etapper från år till år, helt i sin egna takt. Vårt bästa tips är därför att lägga extra omtanke & kraft på just planerandet av er kommande trädgård.


PROJEKTPLAN i etapper

Att skapa sin drömträdgård kan kännas som en orimligt dyr historia. Men har man gjort ett bra grundarbete med en tydlig plan & skiss så kan man sedan välja att jobba sig vidare i olika etapper från år till år, helt i sin egna takt. Vårt bästa tips är därför att lägga extra omtanke & kraft på just planerandet av er kommande trädgård.Är ni sugna på att dra igång ert projekt?


Skicka en förfrågan